Huizen van sterren: Michael Jordan Mansion te koop

De bekende basketballer Michael Jordan verkoopt zijn legendarische villa op 22 november. De hoogste bieder mag het gigantische domein op zijn naam schrijven, dus waar wacht je op?

Michael Jordans mansion kopen?

Een hoge ranking in zowel roem als luxe, Michael Jordan’s villa in Chicago wordt geschat op $ 29 miljoen. De indrukwekkende 56 000 vierkante meter grote woning was de thuisbasis van de beroemde basketballer voor de laatste 19 jaar. Maar daar komt verandering in: op 22 november verkoopt hij zijn luxueuze villa aan de hoogste bieder…

Een korte rondleiding in Michael Jordan’s Mansion

De villa van Michael Jordan heeft 9 slaapkamers, 19 badkamers, een basketbalveld, een fitnessruimte, een home theater en 7 hectare aangelegde tuin. En dan hebben we het nog niet over het zwembad met een eigen groene oase en het imposante dakraam (eye-to-the-sky) boven de keukentafel gehad.

Het basketbal-thema is wel alomtegenwoordig in de villa. Laten we beginnen met nummer 23 ingesloten op de poort, de speciale custom-designed tafel in de woonkamer en het indoor basketbalveld met reguliere afmetingen en NBA-kwaliteit. Het terrein is omgeven door een “levend hek” van 150 volwassen evergreens die een omhulling van ongeziene privacy creëren.

In de video krijg je een volledige tour doorheen Michael Jordans Mansion.

16/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?