Huizen van sterren: huur het penthouse van Kirsten Dunst

Spiderman-actrice en nieuw gezicht van L’Oreal Professionals, Kirsten Dunst, verhuurt haar penthouse in New York City voor $12.500 per maand. Als je geluk hebt, kom je misschien ook Michael Stipe, Casey Affeck of Gus van Sant tegen. We nemen een kijkje in haar optrekje.

Penthouse in SoHo

Het penthouse van Kirsten Dunst is gelegen in de SoHo-buurt van New York City. Ze kocht het optrekje in 2007 en renoveerde het van kop tot teen. De woonst is industrieel gebouwd, maar Dunst gaf er een landelijke touch aan met originele antieke meubels. Verder kijkt ze door haar gigantsiche ramen uit over de Hudson River.

Kirsten Dunsts woonkamer

De woonkamer van het penthouse is overgoten met licht en ingericht met enkele prachtige sofa’s. Daarnaast vind je in haar woonkamer een gigantisch boekenrek en een gezellig leeshoekje.

De slaapkamer

De slaapkamer is erg romantisch ingericht met een dromerig bed, een houten vloer en een heleboel handtassen.

De keuken

In de keuken komt voornamelijk de industriële stijl naar voren. De blauwe stoelen, het hagelwitte aanrecht en de metalen lampenkappen doen deze stijl opleven.

Nog een douche voor we vertrekken

De badkamer is weer eerder landelijk en misschien zelfs een beetje vintage ingericht. Voornamelijk de patronen op de vloer en het vrijstaande bad tonen aan dat Kirsten houdt van klassieke elementen.

24/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?