Huizen van sterren: Kourtney Kardashian ziet het allemaal zwart-wit

Kourtney Kardashian weet hoe ze een statement maakt, zelfs in haar woning. Ze liet haar interieur inrichten door interieurdesigner Jeff Andrews. We nemen een kijkje in haar zwart-wit ingerichte woning in Calabasas, Los Angeles.

Moderne inrichting bij Kourtney Kardashian

De woning van Kourtney Kardashian is, niet dat we anders verwacht hadden, glamoureus ingericht met de nodige attitude. Zo vind je in haar muziekkamer een opvallende roze zetel, een vleugelpiano en een groot abstract schilderij.

Één van de woonkamers is volledig in dezelfde stijl ingericht. Verschillende zwart-wit patronen sieren de muren en de vloer en ook het roze accent ontbreekt niet.

De bibliotheek in de woning van Kourtney Kardashian is een mooie combinatie van véél kleur en een neutrale inrichting. In deze ruimte kan je heerlijk tot rust komen met een boek, kan je lekker relax je huiswerk maken of de administratie beheren.

Een klassiek kantje in de woning

Haar tweede woonkamer is eerder klassiek ingericht. Je krijgt er een warme vibe en een nostalgisch gevoel. De stoelen bijvoorbeeld komen zo uit de 60’s en ook het tv-meubel heeft een vintage kantje.

De eetkamer sluit nauw aan bij de woonkamer en is in dezelfde klassieke stijl ingericht. Opvallend hier is de unieke verlichting die de kleuren van de kamer samenbrengt.

Ook de keuken blijft in dezelfde klassieke stijl met retro-elementen. Ons favoriete element in haar keuken is het eiland met de prachtige barkrukken en de gouden lampenkappen.

Kourtney’s slaapkamer

In de slaapkamer komen er zowel klassieke als moderne elementen terug. Het bed, de kasten en het bedeinde bijvoorbeeld zijn enorm modern, terwijl de muren, gordijnen en vloerbekleding eerder klassiek zijn. Een mooie mix van twee tegenstellingen, knap werk Kourtney!

Als laatste zijn er de vrolijk ingerichte kinderkamers. Deze kamers richtte Kourtney zelf in zonder hulp van haar decorateur. De slaapkamer van Penelope is super vrouwelijk en roze, terwijl de speelkamer eerder een chaotische ruimte is met een krijtbord en veel speelgoed!

19/08/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?