Huis van Kim Kardashian verkocht voor 5 miljoen dollar

Kim Kardashian heeft haar landgoed in Beverly Hills, de chique wijk in Los Angeles, verkocht. Ze had de villa in 2010 voor 3,4 miljoen dollar gekocht. Onlangs heeft ze er 5 miljoen dollar voor gekregen, een mooie meerwaarde die ongetwijfeld te danken is aan haar naamsbekendheid.

Het vorige huis van Kim Kardashian

Het landgoed in Beverly Hills is gebouwd  in een mediterrane stijl en telt 5 slaapkamers, 4 badkamers, spa, zwembad, jacuzzi, pergola met een open vuur en zelfs een waterval! De interieurinrichting is sober en wat verder opvalt is de lichtinval.

De koper van het huis van Kim Kardashian heeft zijn identiteit geheim gehouden. Voor zover bekend, heeft hij zowel de villa als de inboedel gekocht.

Het nieuwe stulpje

In januari hebben Kim Kardashian en haar partner Kanye West een villa gekocht in Bel Air. Prijskaartje: 11 miljoen dollar. Het is een uitzonderlijke woning in Italiaanse stijl, ontworpen door de architect Ron Fireston. Het tot de verbeelding sprekende landgoed heeft een oppervlakte van maar liefst 3.000 m2. Al het denkbare comfort is in de woning aanwezig. Behalve de gangbare ruimtes zoals slaapkamers, keuken, salon en badkamer, beschikt de villa ook over verschillende dressings, fitnessruimte, cinemazaal, wijnkelder, beautysalon, bowling, basketveld, bibliotheek en twee zwembaden (binnen en buiten). Een lijst om u tegen te zeggen. Kanye West blijkt een grote liefhebben te zijn van design en wil het hele interieur onder handen nemen.

Ontdek hieronder de foto’s van het huis van Kim Kardashian. Misschien kom je zo op ideetjes om je eigen woning stijlvol in te richten…

28/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?