Hout & Habitat Antwerpen

Van 22 tot 25 november verwelkomt Antwerp Expo alle liefhebbers van hout op de tweede editie van de Hout & Habitat beurs! Hout wordt opnieuw in de kijker gezet als hét natuurlijke, authentieke en ambachtelijke materiaal bij uitstek…

Hou’t natuurlijk

In onze hedendaagse maatschappij waar de dingen vaak vluchtig en snel gaan, gaan we ambachten en natuurlijke, authentieke materialen steeds meer appreciëren. Op deze beurs kan je ontdekken welke mogelijkheden hout allemaal biedt. Hout & Habitat 2012 toont de toepassingen van hout in de bouw, zoals houtskeletbouw, houtmassiefbouw en constructiehout. Maar ook binnentoepassingen als houten vloeren, wanden, plafonds, binnenschrijnwerk en houten keukens komen aan bod. Een ander speerpunt van de houtbeurs zijn de buitentoepassingen van hout in terrassen, gevelbekleding, buitenschrijnwerk, poorten, enz.

Gratis advies

Hout & Habitat legt echter niet enkel de nadruk op inspiratie en ideeën, hier kan je ook gratis advies krijgen over de verschillende toepassingen. Verder is er ook nog een special rond hout in het interieur en de tuin, waarop de bekendste Vlaamse interieur- en tuinarchitecten hun ontwerpen aan je voorstellen.

Passion 4 Wood

Atelier Schrauwen voordeuren, HoutAmbacht trappen, BOA Interior en HoutAmbacht Vloeren zijn vier KMO’s van jonge vakmannen uit de houtsector. Wat hen bindt? Hun passie voor hout, schoonheid en kwalitatief vakmanschap. Door samen ‘Passion 4 Wood’ op te richten, willen ze hun gamma aan kwalitatief schrijnwerk breder maken, zonder hun focus op hun specialisme te verliezen. Het grote voordeel van deze samenwerking is dat ze hun creaties op elkaar kunnen afstemmen en ook totaalprojecten kunnen realiseren. Hun nieuwe samenwerking wordt boven het doopvont gehouden op de Hout&Habitat beurs! Neem dus zeker eens een kijkje op hun stand!

 

07/11/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?