Het duurste huis in Beverly Hills? Dat ziet er zo uit!

Beverly Hills is dé locatie voor de ‘rich and famous’ uit Amerika. De lokale jetset probeert elkaar keer op keer de loef af te steken in de wedloop naar het grootste huis, de duurste wagen, … Nu blijkt een outsider iedereen, waaronder ook Beyoncé, te snel af geweest te zijn. Neem samen met ons een kijkje in het duurste huis van Beverly Hills. Prijskaartje? 70 miljoen dollar!

70 miljoen te veel? Dan had dit jouw huis kunnen zijn!

Het huis, of liever de residentie, van 2.135 vierkante meter bevindt zich in de Trousdale Estates en werd aangekocht door Markus Persson. Persson vergaarde zijn rijkdommen door zijn bedrijf – dat het immens populaire spel Minecraft maakt – te verkopen aan Microsoft voor $2,5 miljard.

Het huis werd ontworpen door Ferrugio Design + Associates en voor de inrichting passeerden verschillende designers de revue. 1181 N Hillcrest Road, de naam van het huis, vind je onder andere 8 slaapkamers en 15 badkamers, een candy room, wodka en cocktail bars, een screening room met 18 zitjes, een hoogtechnologische keuken en een majestueuze eetkamer – aangevuld met een gigantische wijncollectie.

Om over het adembenemende uitzicht nog maar te zwijgen. Door de hoger gelegen locatie, strekt het uitzicht voor de eigenaar zich van downtown L.A. tot aan de Atlantische Oceaan. Ook in de lounge kan je trouwens genieten van panoramische uitzichten over L.A. Wie vindt dat dat maar wat gewoontjes klinkt, zal opkijken wanneer we je vertellen dat het 3 HD televisies zijn die voor het prachtige uitzicht zorgen. In het plafond van de lounge zitten namelijk 3 tv’s van elk 220cm verwerkt die een projectie tonen van het uitzicht.

Hedendaags design in een buitengewone setting

Het huis is tot de nok gevuld met design accessoires en high-tech technologie. Zo kunnen de fonteinen aan het ‘infinity pool’ via iPad bediend worden. Voor de afwerking werd trouwens ook niet op een cent (of een miljoen) gekeken… Zo vind je in de eetkamer een onyx tafel van maar liefst 5,5 meter lang waar 24 man aan kan dineren. Roberto Cavalli himself verzorgde de tafeldekking waardoor ieder zitje zo’n 3.700 dollar waard is.

Tot slot vinden we in het huis een schat aan kunstwerken en design meubelen. Vooral de replica van de motor van James Dean en het verchroomde Ma Deuce machinegeweer vallen op maar ook de brandblussers van Yves Saint Laurent, Louis Vuitton en Chanel in de badkamer zijn ons niet ontgaan.

Beyoncé, Jay-Z en Blue Ivy zullen het voorlopig dus met een iets kleiner huisje moeten stellen…

09/01/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?