Gloednieuw bouwforum op Homeproved!

Ta ta ta taa! Vandaag lanceert Homeproved haar gloednieuwe bouwforum! Zo willen we jullie allemaal de kans geven om vragen te stellen over alles wat met bouwen en verbouwen, huisinrichting en decoratie te maken heeft.

Gloednieuw bouwforum

Ben je bouwprofessional, heb je (ver)bouwplannen of ben je gewoon een liefhebber? Een vraag te gek voor woorden, de vraag waar niemand antwoord op weet of de vraag die al zolang op je lippen ligt… shoot! Wij staan klaar met een team van experten om jou het juiste antwoord te geven en nuttig advies te verlenen.

Hoe werkt ons woonforum?

Een vraag stellen is kinderspel en kost geen tijd! Ga naar het bouwforum van Homeproved, vul je naam en emailadres in (om jouw privacy te waarborgen zal jouw emailadres niet op de site verschijnen) en typ jouw vraag. Je kan ook kernwoorden in jouw vraag taggen en zo gericht op zoek gaan naar aanverwante vragen en ervaringen van andere lezers. Verder kan je via ons woonforum ook leuke foto’s van jouw verbouwing, bouwproject of binnenhuisinrichting delen. Homeproved zal ook regelmatig zelf ‘de vraag van de dag’ lanceren en samen met jullie naar de beste antwoorden en leukste ervaringen zoeken.

Momenteel staan er al een paar vragen online. Lezers stelden reeds interessante vragen rond het verschil tussen een optie, een bod, een compromis, en een verkoopsakte. Iemand anders is op zoek naar handige tips om hardnekkige vlekken uit een natuurstenen vloer te krijgen en nog een andere lezer wil graag meer info rond sleutel-op-de-deur woningen. Ga alvast eens een kijkje nemen en laat je inspireren!

Op naar een levendig woonforum!

Het bouwforum is fonkelnieuw en vertoont nog enkele foutjes die we zo snel mogelijk zullen aanpassen. Wij hopen alvast dat we samen met jullie tot een levendig platform kunnen komen, waarin iedereen naar oplossingen kan zoeken!

22/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

E
Emilie

Woon in een oud huis van eind 17 de eeuw.
Wou de plankenvloer vernieuwen op het gelijkvloers, maar na het uitbreken van de latten kwam er een ruimte te voorschijn van ongeveer 60 cm. Er komt een nieuwe plankenvloer na herstelling en behandeling van de draagbalken. Moet ik die ruimte, die tot nu tot open was volledig vullen, met vermiculite gaat me dat heel duur kosten, of mag een deel open blijven , es er een goedkopere oplossing den vermiculite, wat naar het schijnt kleine deeltjes asbest bevat. Op de grond ligt er aarde en stukken van een vorige vloer. Het huis was jaren geleden waarschijnlijk een brouwerij, want ligt aan de Leie in Gent, en is later verbouwd als woonhuis. Persoonlijk zou ik maar een deel opvullen wegens de hoge kostprijs. Graag uw advies.