Elfde editie Bouw & Reno van 12 tot 20 januari

Wil je een woning bouwen of renoveren? Je interieur opfrissen? Of is je badkamer of keuken aan vervanging toe? Dan moet je vast en zeker een bezoekje brengen aan Bouw & Reno, van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari in Antwerp Expo.

Beurs boordevol inspiratie

Met zo’n 250 exposanten zullen de 4 hallen van het voormalige bouwcentrum in de Jan Van Rijswijcklaan goed gevuld zijn. Je krijgt als bezoeker een uitgebreid overzicht van alles wat de bouw- en renovatiesector op dit ogenblik te bieden heeft. De exposanten pakken uit met de nieuwste producten en meest recente technologieën zodat je helemaal op de hoogte bent. Alles wordt in gereedheid gebracht voor negen dagen vol met inspiratie, tips & advies en interessante projecten.

Brede waaier aan sectoren en producten

Het aantal sectoren dat Bouw & Reno vertegenwoordigt, is nauwelijks te tellen: bouwbedrijven, deuren, domotica, ramen, verwarming, elektriciteit, , vloer- en wandbekleding, keukens, verlichting, badkamers, dakwerken, isolatie, zonnepanelen, kachels, open haarden, trappen, veranda’s,… Ook op het gebied van materiaal is de keuze quasi eindeloos. Specialisten zullen je te woord staan om op al je vragen een antwoord te bieden.

Gratis bouwadvies

Heb je vragen over een specifiek thema? Dan kan je tijdens Bouw & Reno bij een expert terecht voor gratis bouwadvies. Je kan nu al online een afspraak maken om je afspraak van 20 minuten te reserveren!

Praktische info

  • Data: van zaterdag 12 tot en met zondag 20 januari 2013
  • Adres: Jan Van Rijswijcklaan 191 – 2020 Antwerpen
  • Openingsuren:
    zaterdag en zondag: 10:00 tot 18:00ma, di, wo en do: 14:00 tot 18:00
    vrijdag 18 januari: nocturne van 14:00 tot 22:00
  • Toegang: 10 euro per persoon (gratis tot en met 16 jaar)
  • Gratis kinderopvang tijdens het weekend
03/01/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?