Een zomerse keuken inrichting

Zomerse fleur in je interieur: haal de zomerkriebels naar je keuken. Met enkele kleurrijke accessoires en fleurige decoratie maak je de keuken inrichting zomerproof!

Fleurig dienblad

In de zomer eten we het liefst buiten, onder de zon. Toch bereiden we alles binnen, wegens hygiënische en praktische overwegingen. Daarna moet alles van binnen naar buiten. Om dit vlekkeloos te laten verlopen, neem je best een dienblad. Om de zomerse sfeer niet te doorbreken kies je voor een kleurrijk dienblad met handige handvatten. Je kan ook zelf zo’n handig dienblad maken!

Vrolijk tafelkleed

Dek de tafel met een kleurrijk tafelkleed, placemats, zomerse servetten en een fleurig servies. Zorg dat de tafelschikking vrolijk oogt! Op deze manier tover je onmiddellijk een glimlach als je de keuken binnen komt. Met een aardig bosje bloemen haal je ook steeds zomerkriebels naar boven. Zet de bloemen in een kleurrijke vaas en de keuken inrichting begint te stralen.

Verfrissing tijdens de hitte

Met dat warme weer is het belangrijk om voldoende te drinken, liefst water. Schaf een vrolijke karaf aan en schenk je gasten een heerlijk verkoelend glas water. Dankzij de zelfgemaakte ijsblokjes blijft het water ook buiten lekker fris.

Voorzie de nodige zonnewering in de keuken. Kies voor lamellen, paneelgordijnen of plisségordijnen om de zon buiten te houden op het warmste moment van de dag. Zo blijft je keuken koel en voorkom je bedorven voedsel.

21/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?