Een geurverspreider: verwennerij voor lichaam en geest

Al sinds de oudheid zijn geuren en aroma’s belangrijk voor de mens. Ze helpen hem ontspannen, dragen bij aan een gezellige sfeer en geven energie. Een geurverspreider is dus zoveel meer dan een louter decoratief element. Het voegt een stukje wellness toe aan het leven van elke dag. En dat in de geborgenheid van je woning, zaak of winkel.

De puurheid van een aroma laat zich moeilijk meten. Hoe wij geuren ervaren is trouwens voor elk mens verschillend. Wat de ene lekker vindt, is voor de andere storend. Laat je in je zoektocht naar een geur dus enkel leiden door je persoonlijke smaak en probeer zoveel mogelijk aroma’s uit.

Verwen je neus met etherische oliën

De geurverspreiders van Pure Fragrance – mét stokjes – zijn verkrijgbaar in 6 verschillende aroma’s, elk met hun eigen superieure geurpalet dat je in elke ruimte kunt gebruiken, op elk moment van de dag. De essentiële of etherische oliën behouden 8 weken lang hun helende werking zodat je in alle rust kunt genieten. Kies het juiste formaat, de gewenste olie en prikkel je neus en andere zintuigen als nooit tevoren.

Een geurverspreider voor elke setting

Onze geurverspreiders bestaan in allerlei formaten en materialen, maar één ding hebben ze met elkaar gemeen. Ze zijn een meerwaarde in elk interieur. Verouderd ijzer of wit brons, klein, medium of groot: de modellen werden met de grootste zorg gemaakt en zien er fantastisch uit, zowel in een moderne als klassieke setting.

Doe een geurverspreider cadeau

We doen onze geliefden graag parfum cadeau. Er is ook weinig dat zo persoonlijk is als een lichaamsgeur. Bovendien laten we ermee zien hoe zeer we op iemand gesteld zijn. Maar waarom eens geen geurverspreider cadeau doen? Samen genieten van de gezelligheid van je eigen woning in een ontspannen setting, daar hoort een passend aroma bij. Voor de feestdagen, een verjaardag of ‘zomaar’: elke reden is goed.

18/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?