Dit weekend, Cocoon 2012!

Dit weekend, Cocoon 2012!
Je bent dé afspraak van het jaar toch niet vergeten? Dit weekend opent de Cocoon beurs haar deuren! Cocoon 2012 staat in het teken van Slow Life en gaat op zoek naar verrassende oplossingen om ons van elk moment van het leven te doen genieten… Mis deze kans om te relaxen niet!

Cocoon beurs van 17 tot 25 november

Cocoon is een van de beste bouw- en decoratiebeurzen van België. Meubels voor binnen en buiten, accessoires en decoratie, muur- en vloerbekleding, keukens en badkamers,… meer dan 300 exposanten uit de bouwsector stellen hier hun nieuwste collecties voor. Maar Cocoon 2012 staat ook voor levenskunst!

Cocoon 2012: aandacht voor Slow Life

Dit jaar staat Cocoon in het teken van een rustig levensritme en een persoonlijke stijl gericht op ontspanning! Een originele ruimte werd ingericht om speciale aandacht te schenken aan deze trend: een reusachtige glazen bokaal, “Glass Box Living” genaamd. Hier doe je dit weekend niet enkel inspiratie op, je kan er ook deelnemen aan workshops, persoonlijk advies vragen, vernieuwende creaties ontdekken en het concept van de Slow Food uitproberen!

Praktische info

  • Waar? Van 17 tot 25 november, van 11 tot 19 uur
  • Ladies’Day: 20/11, gratis inkom voor alle vrouwen
  • Cocoon Night: 23/11 tot 23 uur
  • Waar? Paleis 4, 5, 6, 8, 9 en de patio, Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel
  • Inkom: palais 5 (aan het Atomium) of de paleizen 8 en 9 (aan parking C)