Dit kleine huis op wielen biedt alles wat je nodig hebt

Bij een caravan stel je je vooral kleine ruimtes voor, met een praktische maar weinig charmante inrichting. Op vakantie kan je die caravan nog verdragen; er constant in wonen is voor de meesten een stap te ver. Toch kan het ook anders: wat dacht je van deze ‘huizen op wielen’? Ze combineren de voordelen van een caravan met prachtig design en een kleine maar gezellige inrichting!

Klein maar gezellig ingericht

Een huis op wielen heeft zo zijn voordelen, maar uiteraard ook zijn beperkingen. Groot is het niet, en dus is alles zo praktisch mogelijk ingericht. Toch hoef je geen schrik te hebben voor een claustrofobisch gevoel, zoals je dat vaak in een caravan ervaart: de woningen zijn groot genoeg voor een kingsize-bed, in de woonruimte overnacht een gast zonder probleem en de douche in de badkamer is niet bepaald klein. De keuken en de woonkamer zijn niet gescheiden, maar toch heb je ook hier alles wat je nodig hebt. Zelfs een afwasmachine ontbreekt niet en ook een klein terras is aanwezig.

Ecologisch gebouwd

De huizen op wielen zijn niet alleen erg gezellig ingericht, ze zijn ook ecologisch gebouwd. Doordat de huizen zo klein zijn, laten ze een kleinere ecologische voetdruk na. Ze nemen minder plaats in beslag, de verwarmingskosten liggen laag en ze zijn goed geïsoleerd. Bovendien zijn deze gezellige huizen grotendeels uit hout gebouwd, waardoor ze perfect opgaan in de natuur. De ramen zijn erg hoog geplaatst, waardoor ze veel licht vangen en tegelijk privacy garanderen.

Laat je verder inspireren door onderstaande foto’s en droom van het nomadenleven!

04/05/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?