Deurklinken-Wonderland

Houd jij van sprookjesachtige decoratie? Kies voor sprookjesachtige deurgrepen om een beetje elegantie en eigenzinnigheid aan jouw woning toe te voegen. Deze deurklinken geven karakter aan jouw thuis! Ze zijn ontworpen in natuurlijk, wit, groen en verdonkerd brons, britannium, messing of smeedijzer.  

Deurklinken kiezen, een kunst

Op het eerste zicht lijken deurklinken nogal triviaal, maar dat is slechts een illusie. Zelfs de kleinste accessoires, zoals deurknoppen, hebben een grote invloed op jouw woning in termen van esthetiek. Het zijn de kleinste details in huis die je woning een bijzonder vleugje extra geven.

De keuze van deurkrukken hangt af van wat jij wil. Er zijn namelijk deurklinken voor alle stijlen en alle smaken, elk met een eigen karakter.

Als je van sprookjesachtige, fantasierijke objecten houdt met afgeronde en sierlijke lijnen, dan zijn retro deurknoppen iets voor jou!

Sprookjesachtige deurklinken

Er bestaan deurkrukken in alle maten en alle materialen. Van betoverende, sprookjesachtige deurklinken tot minimalistische deurknoppen, iedereen slaagt erin om zijn deurknop te vinden.

Vandaag nemen sprookjesachtige deurklinken met afgeronde hoeken en sierlijke lijnen ons mee naar Wonderland!

13/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?