Deurbeslag: een design deurklopper voor een warm welkom

“Ik moest kloppen want de bel doet het niet!” De deurklopper is terug van weggeweest. Jawel, de ouderwetse variant van onze deurbel: de authentieke deurklopper… Haal dat unieke gevoel van vroeger terug met een originele deurklopper.

Hedendaagse deurklopper

In het hedendaagse leven is de deurklopper helemaal terug. Hij wordt veelvuldig gebruikt bij landelijke, nostalgische huizen. Ik hoor je denken “zo’n ouderwetse deurklopper met een vossen- of leeuwenkop is toch niets voor mij…” Geen paniek, tegenwoordig bestaan er ook moderne varianten. Deurkloppers bestaan tegenwoordig in verschillende kleuren, vormen en maten waardoor er voor iedere deur wel iets passend bij zit!

Een deurklopper geeft je voordeur cachet

De voordeur blijft een belangrijk onderdeel van de woning. Het is de toegangspoort naar je eigen stekje. Buitenstaanders komen meestal als eerste in contact met je voordeur. Deze geeft bezoekers al een eerste idee van je interieur. Een deurklopper kan je voordeur net dat ietsje meer geven. Het geeft je buitendeur een unieke en tegelijkertijd hippe uitstraling.

Het authentieke gevoel van de deurklopper

Wens jij ook dat authentieke gevoel? Combineer dan de hedendaagse designwereld met de ouderwetse deurklopper. Deurkloppers bestaan namelijk in verschillende soorten en stijlen. Van ronde deurkloppers, tot vierkante design deurkloppers, gouden deurkloppers en de ouderwetse deurklopper met een leeuwenkop of –poot… Ze zijn allemaal terug van weggeweest!

17/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?