Design verlichting van designer Michael Anastassiades

Michael Anastassiades ontwerpt verlichting. Hij ontwerpt design verlichting op een minimalistische, gebruiksvriendelijke en bijna dagelijkse manier. Ontdek de bijzondere design verlichting van Michael Anastassiades…

Wie is Michael Anastassiades?

Cypriotisch designer Michael Anastassiades, geboren in 1967, ontwierp jaren producten in beperkte hoeveelheden. In 2007 richtte hij een bedrijfje op om de beschikbaarheid van zijn design objecten te vergroten. Hij reisde de wereld rond op zoek naar kleine familiebedrijfjes die zijn producten wouden produceren. Deze kleine ateliers werden beoordeeld op hun unieke kwaliteiten, vaardigheden en gebruik van traditionele materialen.

Michael Anastassiades combineert fijne details met eerlijke en expressieve materialen. Dit doet hij om de elegantie en het eenvoud van zijn ontwerpen te benadrukken. Alle producten van Michael Anastassiades worden met de hand gemaakt.

Design verlichting: Kinetic Lights

De kinetic lights van Michael Anastassiades zijn ontworpen met volgende elementen: mobiel, lineair, geometrische lichtbron, reflecterende oppervlakken en tegengewicht. Elk onderdeel van zijn design verlichting kan afzonderlijk draaien, waardoor de configuratie steeds verandert. Sommige lampen hebben zelfs motoren die de hele structuur kunnen roteren.

Design verlichting: String Lights

De elektriciteitskabel van de String Lights plafondlamp wordt, in relatie met de architectuur van het huis, opgehangen in een kamer. De design lamp en de bijzonder manier van ophangen worden een bijzonder element van de kamer waarin de lamp hangt. De lamp valt op, maar toch ook niet… Op deze manier vormen de design verlichting en de kamer één geheel.

Andere design verlichting van Anastassiades

05/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?