De veelzijdigheid van het My Home domotica systeem

Het Italiaanse BTicino streeft ernaar om eenvoudige en functionele oplossingen te vinden op vlak van residentiële domotica en gebouwautomatisering. De centrale waarden die hierbij nagestreefd worden zijn innovatie, aandacht voor het ontwerp en hoogstaande technologie. Het resultaat? Het My Home domotica systeem!

Waarvoor staat het My Home domotica systeem?

My Home is het domotica systeem van BTicino. Met een enkele installatie, het digitale BUS-systeem, kan je comfort, veiligheid, energiebesparing, communicatie en multimedia regelen, zowel plaatselijk als via afstandsbediening. Homeproved onderzocht de verschillende functies van het domotica systeem:

Comfort

Gemotoriseerde rolluiken of zonneschermen, luiken bedienen, het besproeiingssysteem beheren, licht aanpassen aan elke situatie of muziek laten spelen in verschillende kamers tegelijkertijd… het zijn maar enkele mogelijkheden van My Home die jouw wooncomfort verhogen.

Veiligheid en inbraakpreventie

My Home houdt gaslekken, overstromingen en stroompannes onder controle en bij gevaar treden automatisch tegenmaatregelen in werking. My Home videobewaking bestaat uit camera’s die in de verschillende kamers van het huis zijn geplaatst. Het huis wordt bovendien optimaal tegen inbraak beveiligd en alarmmeldingen worden telefonisch doorgegeven aan de bewoners.

Energiebesparing

De touchscreens van het BTicino domotica systeem geven het volledige verbruik van de woning (elektriciteit, water en gas) weer, net zoals de energieproductie van zonnepanelen. Met het klimaatregelingssysteem kan je ook de temperatuur beheren in elke zone van het huis.

Communicatie

Met de moderne technologie van My Home hou je alles onder controle wanneer je ver van huis bent. Via digitale videofoons communiceer je met de persoon die zich aan de ingang meldt.

Bediening

Met smartphones of pc’s kan je van op afstand alle slimme domotica functies in jouw woning beheren. Thuis gebruik je het touchscreen van het domotica systeem of jouw pc.

02/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?