Cocoon Night op 23 november

Heb je zin in een magische avond? Kom mee genieten van Cocoon Night, op vrijdag 23 november. Je kan er de laatste trends op het gebied van interieurdecoratie en design ontdekken.

De magie van Cocoon Night

Ben je een echte interieurfan en heb je zin om een uitzonderlijke avond te beleven in een inspirerende omgeving? Cocoon, het home & inspiration event, open op 23 november zijn deuren vanaf 11:00 tot 23:00. Je kan er naar hartenlust rondkijken en de 300 exposanten bezoeken die de laatste trends op het gebied van inrichten en decoratie voorstellen. Meubels, accessoires, decoratieve zaken, behangpapier en vloerbekleding, keukens en badkamers… Alles is aanwezig om je woning in te richten en zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Een avond in het teken van genieten

Voor de editie 2012, zet Cocoon het thema Slow Life in de spotlights, ofwel een lofrede voor traagheid in een wereld waar alles almaar sneller gaat. Deze manier van leven heeft vandaag maar liefst 80.000 aanhangers. En blijft iedere dag meer en meer mensen bekoren. Ze zijn maar al te blij dat ze hun hectische leven achter zich kunnen laten.

Gedurende Cocoon, dat van 17 tot 25 november loopt, kan je kennismaken met het concept van Slow Life. Je kan er ook slow food uitproberen, een manier van koken die kwaliteit boven kwantiteit stelt.

De Glass Box Living Room wordt ’s nachts verlicht

Om de ervaring compleet te maken en een unieke avond te beleven, kan je een kijkje nemen in de ‘Glass Box Living Room‘. Die belichaamt perfect het concept van Slow Life en heeft doorschijnende muren. Met behulp van lichtsimulaties boven het plafond worden de ochtend- en avondzon nagebootst. De kamer is ingericht met beton, natuursteen en hout. Waarom neem je de gelegenheid niet te baat om in de huid van James Bond te kruipen en vanuit een glazen box de zonsondergang te bewonderen?

Zin om Cocoon Night volop te beleven? Alle praktische informatie vind je hier

28/09/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?