COCOON 2012 – Lou and Friends muurstickers!

Op COCOON 2012 ontdekten we allerlei nieuwe producten en producenten waar we nog nooit van gehoord hadden. Uiteraard willen we al die vondsten met jullie delen en daarom stellen we jullie met plezier voor aan de muurstickers van Lou and Friends!

Lou and Friends is een Belgisch bedrijf dat opgericht werd nadat de oprichters hun baby- en kinderkamers op een originele manier wilden inrichten. Muurstickers vormden de oplossing voor hun probleem en sindsdien is Lou and Friends sterk aan het groeien!

Van muurstickers voor de kinderkamer tot muurstickers voor de badkamer!

Stilaan beginnen meer en meer mensen de muurstickers te kennen en steeds meer mensen komen dan ook terecht bij Lou and Friends. En niet alleen jonge mensen overigens. Volgens de oprichtster vinden ook steeds meer oudere mensen hun weg naar Lou and Friends. Lou and Friends verkocht oorspronkelijk enkel via het internet maar nu zijn er ook verschillende verkooppunten zoals de Colora winkels waar je de muurstickers van Lou and Friends kan vinden.

Ook het bevestigen van de muurstickers vormt bij Lou and Friends geen drempel. Iedere muursticker wordt op één groot vel papier geleverd in een handige kartonnen koker samen met een spateltje en kleefinstructies. Bij die instructies wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het plakken van de muursticker het best kan aanpakken. Het werd ons ook getoond op COCOON 2012 en het zag er inderdaad vrij makkelijk uit, iets wat iedereen zou moeten kunnen.

Een bijkomend voordeel van de Lou and Friends muurstickers is dat ze makkelijk verwijderbaar zijn. Herbruikbaar zijn ze echter niet omdat ze zodanig fijn zijn en uit PVC vervaardigd zijn waardoor ze zouden uitrekken. Het feit dat de muurstickers uit PVC vervaardigd zijn, levert wel een extra voordeel op: zo kan je ze ook in de badkamer of keuken gebruiken aangezien ze waterbestendig en afwasbaar zijn. De Lou and Friends muurstickers zijn dus doorheen het hele huis te gebruiken!

200 muurstickers van klein tot groot, in 48 kleuren en 7 categorieën

De prijzen van de muurstickers hangen samen met de maat van de stickers. Zo zijn er 5 maten en dus ook 5 prijsklassen:

Code Maat (in cm) Prijs *
XS 30 x 40 25 €
S 40 x 60 35 €
M 60 x 80 55 €
L 80 x 120 85 €
XL 120 x 200 115 €

Daarnaast zijn er ook 7 categorieën waar je uit kan kiezen zoals dieren muurstickers, bomen & bloemen muurstickers, sport muurstickers, muurstickers met teksten, enzovoort! Iedere muursticker kan je dan nog eens verder personaliseren door ze in je lievelingskleur te bestellen!

Een leuke trend in muurstickers is de combinatie van een muursticker van een klok met het mechanisme met de wijzers. Zo kan je heel wat klokken bestellen in verschillende maten met bijpassende wijzers. Zeer leuke muurdecoratie voor in de woonkamer!

Muurstickers op maat!

Vind je niet meteen wat je zoekt op in het ruime aanbod van Lou and Friends? Stuur hen dan een mailtje met je eigen ontwerp, je eigen afbeelding of je eigen tekst. Zij laten je dan zo snel mogelijk weten of het mogelijk is en wat de prijs hiervoor zal zijn.

Muurstickers bestellen doe je via de Lou and Friends website en voor muurstickers op maat contacteer je hen best via mail. Niet te vinden voor kopen via het internet? Ga dan een kijkje nemen in één van de vele Colora winkels en ontdek het Lou and Friends aanbod!

 

 

30/11/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?