C-mine Genk presenteert: “Conflict & Design”

Deze winter start de 7e Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen. Van 15 december 2013 t.e.m. 9 maart 2014 kan je in C-mine Genk de tentoonstelling Conflict & Design bewonderen.

Conflict & Desing: stof tot nadenken

Het project Conflict & Design geeft stof tot nadenken over hoe we in de toekomst genoodzaakt zullen worden om op fundamenteel andere manieren met elkaar en met onze natuurlijke bronnen om te gaan. De deelnemers benaderen dit standpunt elk vanuit hun specifieke invalshoek. In hun werken maken ze gebruik van nieuwe methodes en denkwijzen binnen het hedendaags design. Via hun designproces tonen ze oplossingen voor allerlei conflictvormen, zoals sociale conflicten en conflicten met de natuur.

Conflict & …

Deze 7e Triënnale voor Vormgeving is een onderzoek naar de maatschappelijke relevantie van design en de verantwoordelijkheid die designers nemen in onze samenleving. Er worden meer dan 60 designconcepten, -processen, -projecten en –objecten tentoongesteld. Deze worden verdeeld in vier categorieën: conflict & maatschappij, conflict & natuur, conflict & economie, conflict & conflict. Een voorsmaakje:

Praktische info Conflict & Design

Data & openingsuren

  • Van 15 december 2013 tot en met 9 maart 2014
  • Dagelijks open van 10u tot 19u
  • Gesloten op feestdagen

Bereikbaarheid

C-mine Genk, C-mine 10, 3600 Genk

Tickets & info

04/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?