Business of Design Week: België trotse partner

België is uitverkozen om partner te zijn voor de Business of Design Week in Hongkong, de jaarlijkse beurs voor design en ontwerpen in alle vormen en gewichten. Ons land zal ongeveer een derde van het programma voor z’n rekening nemen.

Business of Design week: hotspot voor creatief talent

Sinds 2002 ontvangt de Business of Design Week elk jaar meer dan 100.000 bezoekers. Het programma is heel uitgebreid: seminaries, tentoonstellingen, ateliers,… Verschillende architecten, designers, ontwerpers en creatievelingen van allerlei slag zijn van de partij om hun ervaringen te delen.

België officiële partner

Na twee jaar van voorbereidingen, werd de kandidatuur van België weerhouden om partner te zijn van de Business of Design Week 2013. Ons land zal deelnemen aan de beurs onder de naam ‘Belgian Spirit‘. De drie Belgische regio’s werken samen aan dit initiatief. Het initiatief kreeg de steun van onder meer Design Flanders, Flanders Fashion Institute, Flemish Architecture Institute, Brussels Invest & Export, MAD BRUSSELS – Mode and Design center, Modo Brussels, AWEX en Wallonie-Bruxelles Architectures.

De doelstelling van de creatieve week bestaat erin om ‘de creatieve, culturele en economische banden te versterken tussen de professionelen van de twee landen in de sector van architectuur, design en mode’.

09/01/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?