Bouwinnovatie 2015 focust op interieurafwerking

Bouwinnovatie is al ruim 30 jaar de beurs voor interieur, renovatie en bouw. Het thema voor dit jaar is ‘interieurafwerking’, iets waar we allen mee bezig zijn. Op de interieurroute kan je de verschillende exposanten ontdekken die meewerken aan het thema. Uiteraard vind je daarnaast nog tal van andere exposanten met expertise in iedere fase van het (ver)bouwproject!

Kwaliteit en comfort centraal op de interieurroute

Verhuis je binnenkort naar je nieuwbouwwoning of start je weldra met een renovatieproject? In welke fase je je ook bevindt van het bouwproject, met ons interieur blijven we altijd bezig. Van een praktische inrichting tot het gebruik van de juiste kleuren en materialen. Op de speciaal ingerichte interieurroute krijg je dan ook een antwoord op vragen als:

  • Hoe richt ik mijn keuken het meest praktisch in?
  • Hoe maak ik mijn badkamer energiezuinig?
  • Hoe kies ik de voor mij beste vloerbekleding?
  • Welke wand- en plafondafwerkingen zijn er allemaal mogelijk?
  • Hoe kies ik mijn binnendeuren?
  • Wat met de trap?

Langs de route kan je de diverse exposanten ontdekken die een antwoord kunnen bieden op al je vragen. Uiteraard vind je ook naast de interieurroute een heleboel specialisten en exposanten met de nodige expertise op vlak van interieur, renovatie en bouw.

Bouwinnovatie helpt jouw project een handje

Informatie, praktische tips en begeleiding is niet het enige waarvoor je terecht kan op Bouwinnovatie 2015. Tijdens je bezoek kan je ook deelnemen aan diverse wedstrijden. Zo helpt Bouwinnovatie jouw (ver)bouwproject een handje!

Zo kan je gips winnen voor je stukadoorwerken. Breng een bezoekje aan stand 482 en deponeer het wedstrijdformulier in de urne. Vervolgens maak je dankzij BOUWUNIE Limburg Stukadoors & Afbouwbedrijven i.s.m. Knauf dus kans op gips t.w.v. €2000 (exclusief btw).

Ook op de interieurroute kan je in de prijzen vallen. Vul gaandeweg de rebus in en maak kans op een waardebon van €1000, te besteden bij één van de deelnemende exposanten.

En het wordt nog beter! Bouwinnovatie organiseert i.s.m. IXINA en Het Belang van Limburg een bezoekerswedstrijd waarbij je kans kan maken op een keuken van IXINA t.w.v. €12.500! Om kans te maken, moet je het wedstrijdformulier invullen dat te verkrijgen is op de IXINA-stand (#247) en de stand van HBVL (#700 & 800).

Haal je gratis (ver)bouwgids af

Last but not least: de gratis (ver)bouwgids t.w.v. €29. Deze gids telt ruim 400 pagina’s die het bouwproces van a tot z op een heldere en objectieve manier uit de doeken doet. De inhoud is geüpdatet met de allernieuwste trends, technieken, reglementeringen, premies…

De gids is gratis te verkrijgen op Bouwinnovatie. Hiervoor moet je wel een enquête invullen en een officieel bouwdocument van maximaal 1 jaar oud – of een kopie ervan – voorleggen. Je gratis exemplaar kan je nu al reserveren via www.verstandigbouwen.be en haal hem af tijdens de beurs op de stand van Verstandig Bouwen (#325).

Praktische info

Adres & data

Ethias Arena en Grenslandhallen

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt

vrijdag 30 januari, zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015

vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 februari 2015

Openingsuren

vrijdag 30 januari: 15-21 uur

zaterdag 31 januari: 10-19 uur

Zondag 1 februari: 10-19 uur

vrijdag 6 februari: 15-23 uur -> LAATAVONDOPENING tot 23 uur! Happy Hour vanaf 18 uur.

zaterdag 7 februari: 10-19 uur

zondag 8 februari: 10-19 uur

>> Vraag hier je GRATIS TICKET aan // In de online catalogus “Innovatief”
kom je nog meer te weten over de beurs!

28/01/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

V
Vera

ja huaaaaa jag me5ste ff6rsf6ka fe5 ner frf6n som jag vann pe5 en uilnttntog pe5 en blogg! Blir se5 nervf6s att jag inte klarar det de4rff6r att frf6na me5ste frysa och sedan ve4rmas igen och se5 ste4llas ut igen ff6r att ff6rhoppeligen gro till ve5ren!