Breng een bezoekje aan deze bouwbeurzen en woonbeurzen in 2018 en 2019

Huisje opgebouwd uit verschillende compartimenten, een meisje kijkt ernaar

Ga je bouwen, renoveren of je interieur/exterieur opnieuw inrichten? Bezoek dan vast en zeker enkele bouwbeurzen en woonbeurzen: daar vergaar je alle nodige informatie & doe je inspiratie op! Wij zetten de 10 grootste bouw- en woonbeurzen in 2018 en 2019 even chronologisch voor jou op een rijtje. Waar komen we jou tegen?

Huis & tuin 

Tijdens de Huis & Tuin-beurs in Roeselare kun jij inspiratie opdoen binnen de sectoren interieur, kunst, decoratie, exterieur en bouw. Verschillende exposanten stellen hun nieuwste producten en creaties voor, zodat jij weer helemaal mee bent met de nieuwste trends.

van 29 september t.e.m. 1 oktober en van 5 oktober t.e.m. 7 oktober
Expo Roeselare, Roeselare
Tickets: €8, kinderen <12j gratis

BIS: bouw- en inspiratiesalon

Logo BIS - woonbeurzen in 2018

BIS is aan zijn 30e editie toe en dat mag gevierd worden: er zijn tal van prijzen te winnen en bovendien hebben alle 30-jarigen gratis toegang! Deze bouwbeurs bezoeken is een must voor iedereen die bouwt en verbouwt: meer dan 400 exposanten bieden jou creatieve ideeën, professioneel advies en allerlei tips & tricks aan voor een geslaagd (ver)bouwproject! De focus ligt echt op alle nieuwigheden. Bovendien vind je hier ook vakmannen uit jouw buurt terug. Graag gerichte info? Neem dan zeker deel aan een van de infosessies.

van 6 oktober t.e.m. 14 oktober
Flanders Expo,
 Gent
Tickets: €9 – €12, kinderen <16j en 30-jarigen gratis

Woonestetika

Deze interieurbeurs is ondertussen al toe aan de 40e editie! Van detail tot totaalconcept: hier doe je inspiratie op voor jouw interieur. Meer dan 100 exposanten staan je bij: je vindt er dus ongetwijfeld jouw ding!


van 27 oktober t.e.m. 4 november
Limburghal, Genk
Tickets: €5, kinderen gratis

BouwXpo 2018

Logo BouwXpo

De grootste bouwbeurs van West-Vlaanderen vind je in Kortrijk. Tijdens BouwXpo kun je met verschillende aanbieders en specialisten uit allerlei branches in contact komen: van woningbouwbedrijven en makelaars tot interieurbedrijven, producenten, verdelers en installateurs… Vergaar nog meer kennis door deel te nemen aan een van de infosessies.

van 9 november t.e.m. 11 november
Kortrijk Xpo, Kortrijk
Tickets: gratis

Cocoon

Logo cocoon

Cocoon is de grootste woon- en interieurbeurs in België: voor de meest klinkende namen in de wereld van design, meubels, (tafel)decoratie en tuin moet je hier zijn! Aan inspiratie geen gebrek dus. Doe mee aan de workshops en wedstrijden om alles uit je ervaring te halen. Dit jaar draait de beurs rond drie thema’s: la vie en curry, wanneer een decoratieartikel kunst wordt en spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Dat belooft!

van 17 november t.e.m. 25 november
Brussels Expo, Brussel
Tickets: €8 – €10, kinderen <12j gratis

Bouw&reno

Bouwbeurzen en woonbeurzen: logo bouw&reno

Deze bouw- en renovatiebeurs geeft jou alle tips & tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën die jij nodig hebt voor jouw (ver)bouwproject. Dankzij de 250 exposanten die je bijstaan, vind je er informatie uit allerlei sectoren en branches terug. Voor professioneel advies is dit dus de place to be! Ook kom in contact te treden met vakmannen uit je buurt is dit the place to be.

Vergeet zeker niet een advies- of infosessie mee te pikken!

van 12 januari t.e.m. 20 januari 2019
Antwerp Expo, Antwerpen

Tickets: €7 – €10, kinderen <16j gratis

Bouwinnovatie

Bouwbeurzen en woonbeurzen in 2018/2019: ook in Limburg kunnen ze er wat van. Alle informatie, producten en diensten over bouw, renovatie en interieur vind je op Bouwinnovatie. Het thema dit jaar is ‘gezond wonen’: denk aan smarthomes of een genotstuin. De onderwerpen van de gratis infosessies vind je online terug.

van 18 januari t.e.m. 27 januari 2019
Ethias Arena Hasselt, Hasselt
Tickets: €10, kinderen <12j gratis

Bouwbeurs Wieze

bouwbeurs wieze

Alle informatie rond bouwen, verbouwen, decoreren, tuinaanleg, immo en wellness op één plek? Dan moet je naar Bouwbeurs Wieze gaan! Je vindt er zowel kwalitatief materiaal als ervaren vakmensen die zowat alle klusjes kunnen uitvoeren. En uiteraard worden er ook de nieuwste trends voorgesteld.

van 25 januari t.e.m. 27 januari 2019 en van 1 februari t.e.m. 3 februari 2019
Oktoberhallen, Wieze
Tickets: €3, via de website kun je een gratis inkomticket afdrukken

Wonen 2019

Logo Wonen

De laatste trends en nieuwste technieken om te (ver)bouwen of om je woning opnieuw in te richten: die vind je op de bouwbeurs Wonen te Mechelen. Verschillende vakmannen en specialisten zijn aanwezig om jou te adviseren. Zij kunnen je alle bouwmaterialen, -producten en -technieken tonen zodat jij een pak wijzer naar buiten gaat. Ook hier worden verschillende infosessies gegeven.

van 26 januari t.e.m. 3 februari 2019
Nekkerhal, Mechelen
Tickets: €7 – €10, kinderen <12j gratis

Batibouw: de grootste van de bouw- en woonbeurzen in 2018/2019

Logo Batibouw

Van alle bouw- en woonbeurzen in 2018/2019 is Batibouw ongetwijfeld de bekendste. De grootste en belangrijkste expo in de bouw-, woon- en renovatiesector vindt elk jaar plaats in Brussels Expo. Specialisten uit allerlei sectoren komen er van alle uithoeken van het land samen om jou bij te staan. Zij hebben naast enkele belangrijke en nieuwe producten ook promoties en aantrekkelijke voorwaarden in de aanbieding. Bovendien krijg je bij het binnengaan een handige checklist die jou door de beurs loodst. Elk jaar werkt Batibouw rond een aantal centrale thema’s… waar ze dit jaar mee uitpakken, is tot nu toe nog niet bekend. Wordt vervolgd…

van 24 februari t.e.m. 4 maart 2019
Brussels expo,
 Brussel
Tickets: €10,50 – €12,50, kinderen 6-12j: €6

Ideaal wonen in huis en tuin

De woonbeurs die de lente van 2019 op gang zal trappen en het beursseizoen afsluit, is Ideaal Wonen. ‘Lente’ is dan ook het thema van de beurs. Elk jaar verwelkomt deze expo meer dan 40.000 bezoekers die door zo’n 200 exposanten met open armen worden ontvangen. Het is dus dé ideale plaats om prijs en kwaliteit te vergelijken voor al jouw huis- en tuinwerken. Bovendien kun je er profiteren van aantrekkelijke prijzen of gewoon gezellig kuieren.

van 16 maart t.e.m. 24 maart 2019
Brabanthal, Leuven

Tickets: gratis

Nog een suggestie voor woonbeurzen in 2018 en 2019? Laat het ons weten via info@homeproved.com!

22/09/2018

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?