Beetgenomen! 7 hilarische 1 april-grappen

Het is vandaag 1 april, de dag waarop de zotste grappen en grollen toegestaan zijn. Zoek jij nog inspiratie om je vriend, vriendin, een familielid of je collega’s beet te nemen? Dan zijn hier 7 hilarische 1 april-grappen. Lachen geblazen! 

1) De koelkast houdt je in het oog

Geef ongeveer alles wat in de koelkast staat ogen, even schrikken als de melk je ’s morgens aankijkt!

2) Stop je hoofd in een pot

Niet écht je hoofd natuurlijk! Print een afbeelding van je hoofd af (of een ander angstaanjagend gezicht), lamineer de foto en stop deze (samen met een geelkleurige vloeistof) in een glazen pot. Nu de pot nog even tussen de winkelwaren stoppen en klaar om je vriend/vriendin/ouders te doen schrikken!

3) Toeter achter de deur

Monteer een toeter achter de deur, zorg dat de klink de toeter raakt wanneer de deur open gaat. En nu wachten tot iemand de deur opent en in de lucht vliegt.

4) Oppassen voor deze klassieker

5) Wie staat er voor de deur?

Een eenvoudig grapje waar je iedereen mee beet neemt. De voorwaarde dat je dit mopje kan uithalen is wel dat de persoon die je wilt beetnemen een kijkgat heeft in de deur!

6) Da’s balen

Zorg dat deze grap niet uit de hand loopt en voorzie ergens een nieuw rolletje wc-papier mét vellen!

7) Vaste melk

Verras iedereen ’s morgens met melk die helemaal niet uit de verpakking komt. Dit kan je doen met een stukje wit papier of met een massieve witte massa.

Wij zijn benieuwd: kon jij vandaag iemand beetnemen of werd je beetgenomen? Laat het dan zeker weten op onze Facebookpagina!

01/04/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?