Bedien je draadloze domotica van Delta Dore met je telefoon of tablet

Delta Dore lanceert een nieuwe app waarmee draadloze domotica in huis kan worden bestuurd met een smartphone of tablet. De app kan gratis worden gedownload en werkt naadloos met de Delta Dore-toepassingen.

Draadloze domotica voor rolluiken, verlichting, poorten, verwarming, …

Vorig jaar lanceerde Delta Dore de handige iTYDOM1000-applicatie, waarmee je draadloze toepassingen in de woning kan besturen met een smartphone of tablet. Met de iTYDOM2000-applicatie gaat Delta Dore nog een stapje verder. De vernieuwde app biedt immers de mogelijkheid om de toepassingen van Delta Dore vanop afstand te besturen, of het nu om rolluiken, poorten, verlichting, verwarming of de alarminstallatie gaat.

Aangezien de applicatie op elke smartphone of tablet kan worden geïnstalleerd, kan elke bewoner genieten van het gebruiksgemak en de vrijheid van het gepersonaliseerde systeem, zonder dat de veiligheid in het gedrang komt. Er wordt immers gebruik gemaakt van een beveiligde IP-verbinding en authenticatie via een paswoord, zodat de woning te allen tijde optimaal beschermd is. Bovendien kan het energieverbruik nu makkelijk worden bijgesteld, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Domotica voor iOS en Android

De applicatie is gratis te downloaden voor iOS en Android en kan in slechts vier stappen gekoppeld worden met de TYDOM2000. De kostprijs voor de TYDOM2000 gateway bedraagt €498,00 exclusief BTW.

Probeer de nieuwe toepassing op Batibouw 2014, Paleis 9, stand 200 tussen 20 februari en 2 maart.

16/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?