Batibouw 2018: kurkspecialist Santana zet traprenovatie centraal

Batibouw 2018

Heb je bouw- of verbouwplannen? Dan mag een bezoek aan Batibouw zeker niet ontbreken op je to-dolijst! Tijdens deze beurs ontmoet je specialisten van allerlei sectoren, zodat je op één plaats alles te weten komt over hun producten en diensten. In 2018 vind je Santana op stand 06208. Dit jaar zetten we traprenovatie centraal, want ook voor trapbekleding is kurk een uitstekende keuze.

Vijf zintuigen

Batibouw 2018 staat helemaal in het thema van de vijf zintuigen. Hoe krachtig is een douchekop? Hoe stevig is een gipsmuur? En … wat voor effect heeft kurk precies op de sfeer in je interieur? Bouwmaterialen kiezen is méér dan alleen maar kijken.

Bij ons op stand 06208 kun je zelf ervaren hoe kurk je trap een make-over geeft. Dankzij de keuze uit veertien hout- en steenprints is onze trapbekleding een lust voor het oog. En dat zonder breekwerk! Onze collectie is namelijk speciaal ontwikkeld voor renovatie van bestaande trappen, met of zonder stootbord. Een handige doe-het-zelver plaatst de trapbekleding eenvoudig volgens het trede-over-tredeprincipe bovenop de bestaande treden. Ben je niet zo’n handige Harry? Doe dan gerust een beroep op de plaatsingsdienst van Santana om je trap in het nieuw te steken.

Ook voor je voeten is kurkbekleding bijzonder aangenaam. Kurk is van nature veerkrachtig, waardoor het schokken opvangt en traplopen minder belastend maakt voor je rug en knieën. Daarnaast voelt het materiaal steeds lekker warm aan, ideaal voor wie graag op blote voeten loopt. Ten slotte worden ook je oren verwend, want kurk dempt loopgeluiden en absorbeert trillingen. Het resultaat is een heerlijk stille trap, zonder vervelend gekraak en gepiep!

Santana op Batibouw 2018

Batibouw vindt plaats van 22 februari tot en met 4 maart in Brussels Expo. Leer onze kurktoepassingen kennen in paleis 6 op stand 06208. Wil je nu alvast de vele kurkopties verkennen? Neem dan een kijkje in onze brochures of kom langs in een van onze toonzalen.

19/01/2018

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

D
Dries

Ziet er mooi uit!