Batibouw 2013: eerste indrukken

Het voorbije weekend opende Batibouw 2013 (de 54ste editie) zijn deuren voor het grote publiek. Het weer zat niet mee, maar dat weerhield de bezoekers er niet van om in grote getale richting Heysel af te zakken. Toch spreken de organisatoren van een geslaagd openingsweekend en rekenen ze voor deze editie op zo’n 300.000 bezoekers.

Opening Batibouw 2013

Tot zondag 3 maart zal de volledige oppervlakte van Brussels Expo, 12 paleizen en een patio, ingenomen worden door zo’n 1.000 exposanten. Volgens de voorspellingen wordt Batibouw 2013 een groot succes en een paar sneeuwvlokken zullen vast en zeker geen roet in het eten gooien.

Ontdek de nieuwigheden van 2013

Ook dit jaar wordt er ter gelegenheid van de opening een nieuw thema aangesneden: een aangename woonomgeving creëren in een beperkte ruimte die wel aan alle normen voldoet. Dit jaar stellen architecten alles in het werk om een aangename woonruimte te creëren en de beschikbare oppervlakte tegelijkertijd optimaal te benutten. Tv’s met opklapbare steun, massagedouches, verlichting met sensoren en timers,.. De oplossingen zijn legio!

Homeproved houdt de vinger aan de pols. Hou deze site in het oog en ontdek alle nieuwigheden!

26/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?