Badkamermeubelen – trends & nieuwkomers BATIBOUW 2013

Je badkamer inrichten, geen gemakkelijke klus! Een badkamer moet modern zijn maar ook tijdloos. Stijlvol maar ook praktisch. Elegant maar ook degelijk. Met andere woorden: badkamermeubels kies je niet zomaar. Advies en informatie over het badkamer interieur vind je op BATIBOUW 2013!

Ontdek de nieuwe badkamermeubelen & trends op BATIBOUW 2013!

Badkamers worden steeds meer de plek bij uitstek om volledig tot rust te komen. Een gepersonaliseerde  badkamer is daarom onontbeerlijk. X²O, Belgische badkamerspecialist, en Balmani, fabrikant van badkamermeubelen, stellen daarom het unieke à la carte-concept voor waarbij je als klant de mogelijkheid hebt zelf alle elementen – wastafel, tablet, spiegels of spiegelkasten – te kiezen om zo een unieke en gepersonaliseerde badkamer samen te stellen.

Daarnaast zijn er ook heel wat nieuwkomers en nieuwe collecties te ontdekken op BATIBOUW. Zo stelt Balmani de Casella-collectie voor met eikafwerking en gedurfd design met brede kaderrand en licht inspringende laden. Modern en hedendaags dankzij de witgetinte afwerking in combinatie met vergrijsd eik. Maar ook de liefhebbers van hoogglans komen aan hun trekken dankzij collecties als Zazou, Zazou Curvato, Zenga & Oblique.

Deze collecties bestaan uit zwevende badkamermeubelen naar ieders smaak. Zo blinkt de Zengacollectie uit in eenvoud, kan je bij Zazou Curvato terecht voor zachte contouren en ontdek je bij Oblique de kenmerkende afgeschuinde kastrand.

De Balmani-stand kan je ontdekken op BATIBOUW 2013 in paleis 7, stand 401

Badkamer sanitair: bad of douche?

Een douche is onmisbaar in elke badkamer. De trend van het moment zijn dan ook de inloopdouches. Ze ogen niet enkel luxueus door de minimalistische vormgeving maar ze zijn ook erg praktisch: aan twee zijden open en geen drempel of deur. Slechts enkele van de redenen waarom deze douches zo populair zijn en blijven.

Toch liever een bad in je badkamer? Dan kan je opteren voor een vrijstaand bad. Steeds meer mensen kiezen voor vrijstaande baden. Logisch aangezien ze je badkamer een ruime look geven en bovendien stralen ze karakter en puur comfort uit. Een badkuip met origineel design of een vintage bad op pootjes? Alles is mogelijk! Voor de echte genieters bestaan er tevens diverse massagebaden in alle vormen en maten.

Neem zeker een kijkje op de X²O-stand op BATIBOUW 2013!

22/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?