B- DECOoh! Open Door Days

DECOoh!, de beurs voor binnen- en buitendecoratie, wordt dit jaar omgedoopt tot B-DECOoh! Open Door Days. De decoratiebeurs opent de deuren van 2 tot 4 september voor professionals uit de sector.

De nieuwe DecOoh! … Lang leve de beleving!

Drie dagen lang wordt de Heysel omgetoverd tot een uniek kader voor innovatie, kwaliteit, exclusiviteit en ontspanning. Het Paleis 5 en de patio zullen overlopen van activiteiten en stands van de exposanten van B-DECOoh! De gasten worden uitgenodigd en verwend door de exposanten die dit uitzonderlijke evenement tot een unieke beleving zullen maken. Dit jaar krijgen de bezoekers voor het eerst een promotiechequeboek en zullen ze van interessante saloncondities kunnen genieten. Alle bezoekers kunnen ook deelnemen aan een wedstrijd.

B‐DecOoh! Inspirerend platform

B-DECOoh! wordt hét ontmoetings-, aankoop- en inspiratieplatform voor alle merken, fabrikanten en professionals uit de decoratiesector. Na afloop van B-DECOoh! zal Brussels Fairs & Exhibitions een numeriek platform lanceren voor de exposanten. Op die manier zullen de producten van de beurs 24 op 24 uur en 7 dagen op 7 beschikbaar blijven voor professionals.

23/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?