ALL 4 HOME woonbeurs 2015

ALL 4 HOME woonbeurs 2015
Voor de vierde keer op rij vindt de woonbeurs All 4 Home plaats in Flanders Expo in Gent. Op deze beurs ontdek je alle nieuwste trends op het vlak van decoratie, bloemen en geschenken. Dus ben je op zoek naar sfeervolle decoratie in je nieuwe woning of het perfecte valentijnsgeschenk? Dan biedt deze beurs jou de ultieme bron van inspiratie!

All 4 Home: wat moet ik weten?

De woonbeurs ‘All 4 Home’ is onderverdeeld in 3 verschillende thema’s: All 4 Decoration, All 4 Flowers en All 4 Gifts. Zoals de namen doen vermoeden, behandelen de verschillende thema’s verschillende producten. We zetten ze voor je op een rijtje:

All 4 Gifts

All 4 Flowers

All 4 Decoration

Doopartikelen en suikerwarenFantasieartikelen Seizoens- en feestartikelen (Carnaval, Pasen, Halloween en Kerstmis) Gadgets Geschenken en relatiegeschenken Gezelschapsspelen Juwelen en fantasiejuwelen Kantoorartikelen Kinderartikelen en speelgoed Modeaccessoires Papierwaren, posters en affiches Souvenirs Verpakking en lintenIndoorAardewerk, keramiek en terracotta Bloemen en fruit droog, kunst en zijde Bloempotten glas, hout, kunststof, porselein en zink Kaarsen en geurartikelen Manden voor bloemen, planten en geschenken Planten   Outdoor Aardewerk, keramiek en terracotta Bloemen en planten Manden voor bloemen en planten Tuinmeubelen en decoratie   Accessoires Behandelingsproducten voor bloemen en planten Machines en gereedschappen voor verpakking papier en linten WenskaartjesBinnenhuisdecoratie en –accessoiresGlas, bestekken, kristal, porselein, huishoudartikelen, vaatwerk, zilverwerk en edelsmeedkunst Geur-, toilet- en badartikelen Parfumerie en kaarsen Klokken Kunstvoorwerpen en antiek Meubelen en kleinmeubelen klassiek, design en etnisch chic Potten, sierpotten en vazen Schilderijen en inlijstingen, miniaturen en gravures Textiel, huislinnen en tapijten Verlichting en accessoires
[gallery link="file" order="DESC" columns="4" orderby="title" include="91326, 91325, 91324, 91323"]

All 4 Home: praktische informatie

Data & openingsuren

  • De volgende editie van de vakbeurs ‘All 4 Home’ vindt plaats van 1 tot en met 4 februari 2015.
  • Van zondag en maandag is de beurs geopend van 10u tot 19u. Op dinsdag is de beurs geopend van 10u tot 18u en op woensdag van 10u tot 17u.

Locatie

De woonbeurs vindt plaats in Flanders Expo. Adres: Maaltekouter 1, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Tickets & info

De beurs is enkel toegankelijk voor professionelen.
  • Met uitnodiging bezoek je de beurs gratis.
  • Zonder uitnodiging betaal je 10 euro voor een toegangsticket.
  • Parking: tickets kosten 5 euro aan de kassa van Flanders Expo.
en meer informatie vind je op www.all4home-fair.be, inclusief de exposantenlijst.