6 top design klinken

Wil je een strakke, moderne woning helemaal af maken, dan zijn design deurklinken een must. Homeproved ging alvast op zoek naar zes top design klinken.

Deurklink Apriti

Hou je van de sierlijke elegantie van vroeger, maar ook van de kwaliteit, functionaliteit en de materialen van vandaag? De apriti design deurklink straalt de sierlijke elegantie van weleer uit en is uitgevoerd in hedendaagse materialen. Verkrijgbaar in Chroom of Perla.


Designer: Philippe Starck

Deurklink Fedra

Fijn, hedendaags, maar met een speelse touch, dat is de Fedra design deurklink in een notendop. Verkrijgbaar in Chroom.


Designer: Enrico Baleri

Deurklink Grafite Quadra

Een strakke, moderne ruimte vraagt gewoon om een minimalistische design deurklink. De Grafite Quadra is strak en uitgelijnd, maar toch fijn. Het is dus dé perfecte oplossing voor strakke interieurs! Verkrijgbaar in combinaties Chroom-grafite en Chroom-perla


Designer: Marcello Cutino

Deurklink La Quadra

La Quadra is dé design deurklink met een twist. Fijn, elegant, tijdloos, dat is de essentie van puur design. Verkrijgbaar in blinkend nikkel en perla.


Designer: Fabrizio Cester

Deurklink Sinai Quadra

De Sinai design deurklink is perfect uitgebalanceerd door de combinatie van rechte en ovale lijnen. Maar ook qua functionaliteit is de Sinai Quadra top design, de klink ligt namelijk uitstekend in de hand. Verkrijgbaar in combinatie van Chroom-ebano en Chroom-Chroom mat.


Designer: Elias Seguì

Deurklink Tratto

Heb je veel durf en schrik je er niet voor terug om een pittig kleuraccent in je woning inrichting te leggen? Dan is de Tratto design klink een goede keuze. Deze deurklink is strak, maar toch frivool. De oranje toets geeft haar namelijk een speels retro accent. Verkrijgbaar in mat chroom en groen.

Designer: Luigi Baroli

07/10/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?